Kazımkarabekir Kaymakamı Çıkrık'tan Anlamlı Ziyaret

TAKİP ET

Karaman'ın Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, trafik haftası nedeniyle trafik denetimine katıldıktan sonra ilçede trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti.

Kaymakam Çıkrık, trafik ekiplerinin kontrol noktalarında gerçekleştirdiği yol denetimi uygulamasına katılarak araçlardaki vatandaşların Trafik kurallarına uyum ve tam kapanma dönemi tedbirleri kapsamında gerekli olan izin belgelerini kontrol etti.

Kaymakam Çıkrık daha sonra ilçede trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Etkinlik sonunda açıklama yapan Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık “Bizde bu yıl yaşadığımız özel durumdan dolayı evde kalıyoruz ama trafik kurallarımızı aklımızdan çıkarmıyoruz. İş, market alışverişi, ekmek ihtiyacı veya zorunlu diğer sebepler için dışarı çıktığımızda trafik kurallarına uygun hareket edelim. Kurallara uyalım, hem kendi can güvenliğimizi hem de başkalarının güvenliğini tehlikeye atmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle, bu haftanın trafik konusunda Ülkemizde ve İlçemizde duyarlılığı arttıracağını umuyor, tüm vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin “Karayolu Trafik Güvenliği Günü ve Trafik Haftası”nı kutluyor, kazasız, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum” dedi.