Kazımkarabekir'de Yeni Muhtarlar ilk toplantısını yaptı

TAKİP ET

31 Mart yerel seçimlerinde Kazımkarabekir merkez ve köylerinde muhtarlık görevine seçilen yeni ve eski muhtarlar ilk toplantısını Kaymakam Salih Kaya başkanlığında yaptı.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen muhtarlar toplantısının ardından halk toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Kaymakam Salih Kaya, Belediye Başkanı Durmuş Demir, İl Genel Meclis Üyeleri Ali İhsan Alanlı, Ahmet Serdar Yılmaz, İlçe kurum müdürleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda muhtarların istek talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Salih Kaya, kamu hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sürdürülebilmesi için muhtarlarla istişareye önem verdiklerini, ilçedeki eğitim, sulama, ulaştırma, sosyal, kültür, spor, sağlık ve diğer alanlardaki hizmetler hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında, “Muhtarlarımızla sürekli istişare içerisinde kamu hizmetlerinin yürütülmesi konusunda işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Belediyemiz ve tüm kamu personelimiz ile birlikte bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 24 saat esasına göre tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya hazırız. Vatandaşlarımıza şeffaf ve hızlı bir şekilde hizmet ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin bulunulmasının ardından sona erdi.

Aynı gün Kaymakam Salih Kaya’nın başkanlığında  2024 Yılı Nisan Ayı Muhtarlar Toplantısı ve Halk toplantısının yanı sıra İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2024 Yılı Mütevelli Heyeti Muhtar Üye Seçimi ile Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 2024 yılı 1.Olağan Meclis toplantısı Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapıldı.