Kâzımkarabekir'de Ücretsiz Yaz Kursları Başlıyor

TAKİP ET

Kâzımkarabekir Milli Eğitim Müdürlüğü bütün kurumlarıyla yaz tatilinde çeşitli kurslarla öğrencilere katkı sağlamayı hedefliyor.

2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle başlayan yaz tatilinde öğrencilerin dolu dolu bir tatil geçirmesi amacıyla Kâzımkarabekir Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Okullarda çok sayıda kurs açılacak.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit “öğrencilerimizin yaz tatilinde eğlenerek öğrenmelerine imkân sağlamak amacıyla Halk Eğitimi Merkezimizde ve okullarımızda çeşitli kurslar açıyoruz. Bağlama, gitar, Kuran-ı Kerim okuma, resim, rölyef, futbol, iğne oyası, satranç, halk oyunları, iletişim teknikleri kurslarının yanı sıra DYK kapsamında Türkçe, edebiyat, matematik, fen bilimleri,  İngilizce ve TC İnkılâp tarihi ve Atatürkçülük kursları planlanmıştır. Öğrencilerimiz ve velilerimizin başka alanlarda da talepleri olursa bu kursları da açmaya hazırız. Kurslar hakkında bilgi almak isteyen öğrenci ve velilerimiz okullarımıza, halk eğitimi merkezimize veya Milli Eğitim Müdürlüğümüze gelebilirler. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Bu kursların açılmasında ki çalışmalarından dolayı Halk Eğitimi Merkezi yöneticilerimize, okul yöneticilerimize, kurslarda görev alan öğretmen ve usta öğreticilerimize teşekkür ederim. Kâzımkarabekir ilçemizde her zaman, her yerde, herkes için eğitim anlayışıyla çalışmaya projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.