Kazımkarabekir'de TMO geçici alım ofisi açıldı

TAKİP ET

Kazımkarabekir ilçesinde TMO geçici alım ofisi açıldı.

Kâzımkarabekir Ziraat Odası Başkanı Muammer Harmandar, yaptığı açıklamada, "Kıymetli Kazımkarabekirli çiftçilerimiz , nihayet uzun gayretlerimizi sonucu TMO geçici alım  ofisimiz açılmıştır. Bu günden itibaren randevular açılmış olup günlük alım kapasitesine göre her gün randevular güncellenerek açılacaktır. Kazımkarabekirli üreticilerimizin ÇKS'ye kayıtlı arpasının tamamının alımını yapılmasını öngörüyoruz.
 Bunun dışında Toprak Tarım Lidaş ilçemizde buğday alımlarına randevulu bir şekilde devam etmektedir. 
Golda A.Ş Genel müdürümüz Fatih Doğan Bey 5.000 tonluk Bir siloyu TMO adını açacaktır. Kazımkarabekirli üreticilerimiz endişeye mahal olmadan ÇKS deki tüm ürünlerinin TMO'ya satabileceğimizi açıkça söyleyebilirim. 
TMO'nun planlamasında olmamasına rağmen ilçemizde geçici alın ve kızı Ofisi bizim açılmasını emeği geçen başta Karaman Milletvekilimiz Selman Oğuzhan Eser’e Milletvekilimiz Osman Sağlam’a Konya Bölge Baş Müdürümüz Mustafa Yılmaz'a Konya şube müdür yardımcımız Hakan Mesut'a Karaman Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Bayram’a, özellikle yoğun ve üstün emeğinden dolayı Karaman İl şube müdürümüz Abdülkadir Koç'a çok çok teşekkür ederim." dedi.
 




karaman kazımkarabekir