Kazımkarabekir'de Resim Ve Teknoloji Tasarım Sergisi Açıldı

TAKİP ET

Kazımkarabekir Ortaokulu'nda Resim ve Teknoloji tasarım derslerinde öğrencilerin yaptığı eserler düzenlenen sergiyle ilçe halkının beğenisine sunuldu.

Kazımkarabekir Kaymakamı Ramazan Aykut Saka, Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu ve protokol tarafından yapılan açılışta, öğrencilerin Görsel Sanatlar Öğretmeni Derya Ağralı ve Teknoloji Tasarım Öğretmeni İlkin Yetkin Özel rehberliğinde hazırladıkları çalışmalar büyük beğeni topladı.

Milli Eğitim Müdürümü Mustafa Eryiğit "Eğitim öğretim yılı boyunca çalışarak ortaya çıkardığı eserler için öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu çalışmalarda öğrencilerimize yol gösteren, rehberlik eden ve bu güzel sergi ortamını hazırlayan öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.  Öğrencilerimizin sadece akademik anlamda değil bu şekilde kültürel ve sanatsal anlamda da en iyi seviyelere gelmelerini hedefliyoruz. Serginin açılışına katılarak öğrencilerimizin mutluluğuna ortak olan başta İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan Aykut Saka'ya, ilçe protokolüne, daire amirlerine ve vatandaşlarımıza Kazımkarabekir eğitim ailesi adına teşekkür ediyorum" dedi.

Programa Kazımkarabekir Kaymakamı Ramazan Aykut Saka, Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Refik Söyler, İlçe Emniyet Amiri Bekir İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, okul idarecileri, öğretmenler,  öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.