Kazımkarabekir Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

TAKİP ET

31 Mart seçimlerinin ardından Kazımkarabekir Belediye Meclisi ilk toplantını gerçekleştirdi. 

Belediye Meclis Üyeleri gündemdeki maddeleri görüştü. İlk toplantıda komisyonlarda görev alacak meclis üyeleri belirlendi.

Belediye Başkanı Durmuş Demir, “Seçim sürecinin ardından Kazımkarabekir’imize hizmet etmek için vatandaşlarımızın teveccühü ile göreve seçildik. Yeni dönemin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin kazasız belasız bir şekilde tamamlayarak hemşehrilerimizin teveccühü ve takdiri çerçevesinde oluşan meclisle birlikte inşallah şehrimize hep birlikte birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde hizmet edeceğiz. İlçemizin meselelerini geçmişte olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde Meclis ile birlikte şeffaf bir yönetim anlayışıyla çalışarak sorunların çözümü noktasında irademizi ortaya koyacağız. Hep beraber bu memlekete gereken hizmetlerin daha iyi bir şekilde kazandırılması için Türkiye’nin yeni yüzyıl hizmetlerinden paşa yurdumuzun da nasiplenmesi için el birliği ile çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Şimdiden yapacağımız çalışmaların memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Görev süremiz olan 2024-2029 süresince Allah güzel hizmetleri birlik beraberlik anlayışı ve aynı zihniyet çerçevesinde yürütmeyi nasip etsin. Meclisimiz hayırlara vesile olsun.” diye konuştu.

Toplantıda komisyonlarda yer alacak meclis üyeleri belirlendi. Buna göre; gizli oylama ile yapılan Meclis Birinci Başkan Vekilliğine İftadiye Yıldız, Meclis İkinci Başkan Vekilliğine Yusuf Altun seçildi. 
Yapılan gizli oylamada Yusuf Altun ve H. Mehmet Işık Encümen Üyesi olarak seçildi. 
Divan Kâtipliği asil üyeliğine İbrahim Gündüz ve Yusuf Çetin yedek üyeliğine Mustafa Bardakçı ve Şerafettin Uğur seçildi.

Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine yapılan gizli oylama sonucunda İbrahim Gündüz, Yusuf Çetin ve Mevlüt Aksay, Bayındırlık ve İmar Komisyon üyeliğine İftadiye Yıldız, Yusuf Altun ve Şerafettin Uğur seçildiler.