KAYMAKAM UZUN EN İYİ HİZMETİN ALINMASI İÇİN VATANDAŞLARA YOL GÖSTERDİ

TAKİP ET

Halk toplantısında konuşan Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun, 'Vatandaşlarımıza hizmetin en iyi şekilde verilmesi için vatandaşlarımızın Kaymakamlık ve kamu kurumları ile iletişim halinde olmaları gerekiyor' dedi.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda il ve ilçelerde düzenlenen halk toplantıları kapsamında Karaman’ın Sarıveliler İlçesi Daran köy meydanında Halk Toplantısı gerçekleştirildi.

Sarıveliler Kaymakamı Emrah Uzun başkanlığında gerçekleşen toplantıda tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve vatandaşlarımızın yaşam standardını arttırıcı çalışmalara yönelik teşvik çalışmaları yapılması gerektiği vurgulandı. Ayrıca Kaymakam Uzun eğitim, sağlık ve ulaşım ile ilgili konularda vatandaşlarla karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

 Vatandaşların kaymakamlıktan ve ilçedeki kurumlardan istek ve talepleri için her zaman müracaat edebileceklerini dile getiren Kaymakam Uzun, “Vatandaşlarımıza hizmetin en iyi şekilde verilmesi için vatandaşlarımızın Kaymakamlık ve kamu kurumları ile iletişim halinde olmaları gerekiyor” dedi.

Kaymakam Uzun toplantıya katılarak görüş ve öneride bulunan vatandaşlara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırıldı.