KAYMAKAM POLAT, SİNCİ KÖYÜNDE HALK GÜNÜ DÜZENLENDİ

TAKİP ET

Kazımkarabekir İlçe Kaymakam Ramazan Polat başkanlığında İl Genel Meclis üyeleri ve daire amirleri; istek, şikayet, önerileri dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Kaymakam Ramazan Polat İlçeye bağlı Sinci Köyünde düzenlenen buluşmada vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyerek çözüm aranacağı ‘Halkla Buluşma’ toplantıların bundan sonra da gerçekleştirilmeye devam edeceğini söyledi.

Kaymakam Polat’ın konuşmasının ardından kurum yetkilileri kendilerini tanıtarak, kurumlarının çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vatandaşların ve muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen İlçe Kaymakamı sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Kaymakam Ramazan Polat; “halkımızın katılımı ile bir halk toplantısı düzenledik. İstişarelerde bulunduk vatandaşlarımızın dertlerini ve sorunlarını dinledik. Kendi kurum amirlerimiz ile çözüm önerileri geliştirmeye çalıştık. Buradaki sorunların çözümünün takipçisi olacağız. Bu yerel yönetim anlayışının vatandaşlara yansımasıdır. Vatandaşa değer veren insan odaklı Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi vatandaşımızın ayağına giderek onları dinliyoruz ve sorunlarını çözmek için gayret gösteriyoruz” dedi.