KAYMAKAM POLAT ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

TAKİP ET

Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Ramazan Polat Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen törende öğrencilere karnelerini vererek heyecanlarını paylaştı. Daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğretmenlerinden öğrencilerin genel durumları ile ilgili bilgi alan Kaymakamımız, öğrencilere karne ve başarı belgelerini dağıtarak hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kaymakam Polat, karne dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “Bir toplumun geleceği yetiştirdiği nesillerin aldığı eğitime bağlıdır. Bu anlamda biz de bütün okullarımızda bütün eğitim kurumlarımızda eğitim kalitesini artırmak yetişen gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak yetişmeleri vatanını milletini seven milli ve manevi değerlerine bağlı tam donanımlı yetişmiş birer birey olarak geleceğe hazırlama arzusu içerisindeyiz. Bu yolda gayret gösteren başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimize eğitim camiasının bütün çalışanlarına katkı sunan diğer kamu kurum kuruluşları mensuplarına siz değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzurlu bir tatil dönemi geçirmenizi temenni ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum“ dedi.

 Düzenlenen Törene Kaymakamımız Ramazan Polat, Belediye Başkanımız Ali İhsan Alanlı, İlçe Jandarma Komutanımız Murat Gürsoy,  İlçe Emniyet Amirimiz Bekir İlhan, İlçe Protokolü ile veliler katıldı.