KAYMAKAM ÖZÇELİK DİYARBAKIR GAZİSİNİ ZİYARET ETTİ

TAKİP ET

Karaman'ın Ermenek İlçe Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde askeri araca teröristlerce yapılan hain saldırıda yaralanan Sinan Çalık'ı baba evinde ziyaret etti.

Ermenek İlçe Kaymakamı Nurhalil Özçelik, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Kemal Özbey, Belde Belediye Başkanı Celil Yağız ve muhtarlar ile birlikte Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde askeri araca teröristlerce yapılan hain saldırıda yaralan Sinan Çalık’ı Güneyyurt Kasabasında ki baba evinde ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Özçelik, "Ülkemiz ve milletimizin birlik beraberliği için verilen onurlu mücadelenin bir neferi olarak canınızı hiçe sayarak yapmış olduğunuz fedakârlık hiç bir maddi değerle ölçülemez. Bu bağlamda sizlere teşekkür ediyor ve en yakın zamanda sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum" dedi.

Güneyyurt Kışlacık Mahallesindeki baba evinde ziyaretçileri kabul eden Uzman Çavuş Sinan Çalık, durumunu merak edenlere çok iyi olduğunu, Türk askerinin her zaman hainler karşısında galip geleceğini, tüm hemşerilerine selamlarını iletti.

Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK