Kaymakam Çıkrık Ve Başkan Boyacıoğlu Öğrencilerin Sevincine Ortak Oldu

TAKİP ET

Koronavirüs salgını nedeniyle kapanan okullar bugün çalan ders ziliyle yeniden kapılarını öğrencilere açtı. Salgın nedeniyle okullarından uzak süredir uzak kalan öğrencilerin mutluluklarına Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık ile Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu da ortak oldu.

Kaymakam Çıkrık ile Başkan Boyacıoğlu, salgın nedeniyle eğitime ara verilen ve bugün itibariyle yeniden yüz yüze eğitime başlayan okullarda incelemelerde bulunarak, uzun bir aranın ardından yeniden ders başı yapan öğrencilerle sohbet ettiler.

Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık yaptığı açıklamada, “Eğitim ve öğretimin sürdürülebilir olması hem öğretmenlerimiz hem de öğrencilerimiz açısından çok önemlidir 2021-2022 eğitim dönemi tüm çocuklarımıza hayırlı olsun. Eğitim öğretim yılımızın ilk gününde çocuklarımızın mutluluğuna ortak olduk. Eğitim-öğretim döneminin tüm öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olmasını dilerim” dedi.

Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu’da, “İstediğiniz en iyi yere gelmek çok çalışmaktan geçiyor, bizler sizler için çalışmanın gayreti içerisindeyiz sizler yeter ki öğrenme azmiyle çalışın bu yolda bizlere düşense sizlerin yolunu açarak destekte bulunmaktır” diye konuştu.