Kaymakam Çıkrık, vatandaşla buluşmaya devam ediyor

TAKİP ET

Kazımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık, köylerin istek ve taleplerini dinlemek, sorunlara yerinde müdahale etmek üzere halk toplantıları kapsamında vatandaşla buluşma noktasında köy ziyaretlerine devam ediyor.

İlçeye bağlı Akarköy köyünü ziyaret eden Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık vatandaşların taleplerini de ayrı ayrı not aldırarak ilgili müdürlüklere talimat verdi.
Kâzımkarabekir Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık,  “Bu ziyaretlerin amacı köylerimize hizmetin en iyisini ve en kalitesini götürmek ve en önemlisi de vatandaşlarımızın bu hizmetlerden tam anlamıyla yararlanmalarını sağlamaktır. Yerinde yapılan incelemeler sayesinde devletimizin yatırımlarını ve sunduğu imkanları yakından takip etmekle beraber, çözülemeyecek gibi görünen problemlerin kısa vadede çözüme ulaştığını görüyoruz. Bizler de edindiğimiz tecrübeler, yerinde ve zamanında yönetişim uygulamalarımızla vatandaşlarımıza doğrudan ulaşıyoruz. Köylerimizdeki tarım ve hayvancılık adına yapılan faaliyetleri de yakından takip ediyoruz, devletimizin sunduğu imkânlar ve yatırımlar doğrultusunda üreticilere de gereken desteği veriyoruz” dedi.
Ziyaret sonunda Akarköy muhtarlığının iş ve işlemlerini denetleyen Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık köyden ayrıldı.