Kaymakam Çıkrık, Muhtarlarla Bir araya Geldi

TAKİP ET

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesinde Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık'ın başkanlığında muhtarlar ve vatandaşların sorun, istek, şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkan vermek, sorunları tespit edip birlikte çözüm üretmek amacıyla muhtarlar ve halk günü toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen 2020 yılı Kasım ayı muhtarlar ve halk günü toplantısına İlçe Kaymakamı Muhammed Enes Çıkrık'ın yanı sıra, Belediye Başkan vekili H. İbrahim Küçükşen, kurum amirleri, vatandaşlar, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılışında kısa bir konuşma yapan Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık, covid-19 virüsü hakkında bilgi vererek, ilçe merkezi ve köylerindeki son durumu değerlendirdikten sonra muhtarların bu süreçte aktif rol aldıklarını ve bundan memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Daha sonra muhtarlar ve vatandaşlara söz vererek köy ve mahalle muhtarlarının ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Kaymakam Çıkrık, talep edilen hususların imkanlar ölçüsünde yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade ederek toplantıya katılan muhtarlar, vatandaşlar ve diğer katılımcılara, toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.