Kaymakam Çıkrık'dan Emniyet Personeline Covid-19 Teşekkürü

TAKİP ET

Polis haftası nedeniyle Kazımkarabekir İlçe Emniyet Teşkilatı Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık'ı ziyaret etti.

Kazımkarabekir İlçe Emniyet Amiri Bekir İlhan ve Polis Memurları, Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık yaptığı açıklamada ” Yasalar çerçevesinde, kamu düzeninin korunması ve halkımızın can, mal güvenliğinin sağlanması konusunda başarılı çalışmaların altına imza atan Polis Teşkilatımız, ilçemizde de ' Vatandaş Odaklı Kamu Hizmeti anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Özellikle korona virüsle mücadele kapsamında almış oldukları görevlerde göstermiş oldukları özveri, çaba ve fedakârlık takdire şayandır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Türk Polis Teşkilatının 176. Yıl dönümü ve Polis haftasını içtenlikle kutluyor, bu ulvi görevi yerine getirirken can veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, fedakar gazilerimize uzun ömürler diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık Covid-19 Pandemi salgınının ilçede yayılmasının önlenmesi sürecinde gayret ve çalışmalarından dolayı İlçe emniyet personellerine teşekkür belgesi verdi.