KARTAP Kermesi İle 250 Depremzede Ailesine Katkı Sağlandı

TAKİP ET

Karaman Tanıtım Platformu (KARTAP) Derneği tarafından 19 Mart Pazar günü Lütfi Elvan Kongre Merkezinde Depremzede ailelere destek amacı ile düzenlenen ve büyük rağbet gören Kermeste toplanan gelir ile 250 Depremzede ailesine 1.000-‘er TL katkı sağlandı.
Konu ile ilgili KARTAP Başkanı Rıza Duru yaptığı açıklamasında;
“Değerli Karaman’lılar:
19 Mart 2023 Pazar günü “Depremzede Çocuklarımızın Ailelerine” katkı sağlamak amacı ile düzenlediğimiz Kermesimiz, siz Karaman’lı yardımseverlerin sayesinde çok büyük bir kalabalık ve istekle gerçekleşmiştir. Yardım sağlama amacımızın yanında, çocuklarımızın yardımlaşma duygularını pekiştirmek ve onları bu konuya yoğunlaştırmak amacını da taşıyan etkinliğimiz, bizlere bir kez daha Karaman’ımızın bu konudaki duyarlılığını göstermiş, haklı olarak gurur yaşamamızı sağlamıştır.
Sağ olun, var olun.
Kermesimizin geliri ve dağıtımı noktasında sizleri bilgilendirmemizin, şeffaf yönetim anlayışımızın bir gereği,  olduğunu bilmenizi isterim. 
Öncelikle, 239.610 TL. Gelir sağlanmıştır. Masraflar ödendikten sonra, kalan 230.000 TL’ye bir marketten 250 adet 1000 TL’lik alışveriş çeki alınarak depremzede çocuklarımızın ailelerine dağıtılmıştır.
Bu organizasyonda hiç bir karşılık beklemeden, çalışan, sevgi ve emeklerini paylaşan siz dostlarımıza saygılarımı sunuyorum.” dedi.
 

karaman karaman kartap kartap kermes