KARTAP'ın Kermesine Yoğun İlgi

TAKİP ET

Karaman'daki Depremzede Çocuklar Yararına KARTAP Öncülüğünde Düzenlenen Kermes Büyük İlgi Gördü.

Karaman Tanıtım Platformu (KARTAP) öncülüğünde, Karaman Belediyesi ile Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın paydaşlığında Lütfi Elvan Fuar ve Kongre Merkezi’nde depremzede çocuklar yararına düzenlenen kermes yoğun katılım ile gerçekleşti.
KARTAP Başkanı Rıza Duru; “Karaman’da misafir edilen depremzede çocukların yarasını biraz olsun sarabilmek, hem de Karamanlı çocuklarımıza bu dayanışma ruhunu ve duygusunu yaşatabilmek ve onları milli dayanışma ve yardımlaşma konusunda motive edebilmek için, satıcıların tamamen anaokulu ve ilkokul öğrencilerinden oluşan ve gönüllerinden ne koptuysa onu satacakları geniş katılımlı bir kermes düzenledik. 
Bu süreçte paydaş olarak Karaman Belediyesi, Karaman Ticaret Odası ve Kermes organizasyonunun yürütücüsü olarak da KARTAP Karaman Tanıtım ve Turizm Derneği aktif rol almıştır. 
Kermesimize muhteşem bir katılım oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.
Genellikle çocukların açtığı stantların dışında çeşitli kişi, kurum ve kuruluşların stantlarında çeşitli yiyecek maddeleri başta olmak üzere hediyelik eşyalar, tablolar gibi malzeme satışı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.
Bugün akşam 20’ye kadar sürecek Kermesten elde dilecek gelir ile Karaman’daki Depremzede çocuklar için harcanacak.
 





















karaman kartap kermes deprem