KAREV'in Olağan Mali Mütevelli Heyeti Toplandı

TAKİP ET

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı'nın olağan mali mütevelli heyeti toplantısı kurucu üyelerin katılımıyla 19 Mart Pazar günü Vakıf binasında gerçekleştirildi.

Toplantı yeter çoğunluğunun sağlandığı tespit edilen toplantının gündeminin birinci maddesi gereği Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Veli Bozkır’ın açış konuşması ile 2. Olağan Mali Mütevelli Heyet toplantısına başlandı.

KAREV Kurucu Mütevelli Üyeleri Veli Bozkır, Feridun Erdoğdu, Esat Toklu, Osman Sağlam, İlhan Hatipoğlu, Ayhan Akgöz, ANKARAMANDER Başkanı ile vekâlet vermek suretiyle İhsan Duru, Mehmet Emin Duru, Nazlı Babaoğlu Sancar, Ziya Duru ve Suat Sözer’in katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda, Divan Başkanlığına Esat Toklu, kâtip üyeliğine Osman Sağlam oy birliği ile seçildi.

2022 yılına ait bütçe ve mali raporlar görüşülerek ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde ileriye dönük yatırım amaçlı KAREV adına gayrimenkul alımı yapılması, Karaman’ın tanıtımına yönelik çalışmaların artırılarak sürdürülmesi ve öğrenci burslarının sayı ve miktar olarak artırılarak sürdürülmesi, konuları görüşüldü paylaşıldı.