KAREV'in Karaman'lı Yunus TSM Beste Yarışması Finali TRT'de Yayınlanacak

TAKİP ET

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KAREV) tarafından düzenlenen Karaman’lı Yunus TSM Beste Yarışması finalinin TRT’de canlı yayınlanacağı duyuruldu.
KAREV Başkanı Veli Bozkır, gazetemize yaptığı açıklamada, 2021 yılının Yunus Emre Yılı olarak ilan edildiğini hatırlattı.
Bozkır, Yunus Emre yılı ilan edilmesinin ardından KAREV olarak beste yarışması düzenlediklerini belirterek, finale 10 bestenin seçildiğini belirtti. 
Yapılan görüşmelerin ardından beste yarışması finalinin TRT’de canlı yayınlanacağını dile getiren Bozkır, Karaman’ın ve Karaman’lı Yunus Emre’nin tanıtımı açısından büyük bir önem arz ettiğini ifade etti.
Yayınlanacak tarihin ileriki günlerde açıklanacağını söyleyen Bozkır, “Karaman’lı Yunus TSM Beste Yarışması finalinin TRT’de yayınlanacak. Finalle ilgili çalışmalar devam ediyor. Finalin yayınlanacağı tarih ileriki günlerde belirlenecek. Emeği geçen başka Karamanlı hemşerimiz, Hazine ve Maliye eski Bakanımız Lütfi Elvan’a, Karamanlı hemşerimiz Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’ya ve beste yarışmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.