KAREV Bu Yıl Bursları 2 Bin TL Yaptı

TAKİP ET

Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı bu yıl üniversite öğrencilerine 2 bin lira burs verecek. Başkan Bozkır; 'KAREV olarak çalışmalarımız arasında önceliğimiz, geleceğimizin güvencesi Cumhuriyetimizin vazgeçilmez bekçileri sevgili gençlerimizdir" dedi.

Ankara’da Karaman ve özellikle de Karamanlı Yüksek Öğretim gören gençlerimize yaptıkları katkılar ile Karamanlıların takdirini toplayan KAREV yönetim kurulu adına Vakıf Başkanı Veli Bozkır tarafından yapılan açıklama şöyle, “Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı KAREV olarak çalışmalarımız arasında önceliğimiz, geleceğimizin güvencesi Cumhuriyetimizin vazgeçilmez bekçileri sevgili gençlerimizdir. Onları çok seviyor önemsiyor ve Ankara’da üniversite eğitimleri için geldikleri andan itibaren uzanan bir dost el, sıcak bir yuva olmaya devam ediyoruz.
Yaşamakta olduğumuz ağır ekonomik sorunlar gençlerimizi çaresiz bırakmakta hatta bazıları kayıtlarını yaptırıp ailelerinin yanına geri dönmeyi düşünmekteler.
Öğrencilerimizin bu zor şartları aşmalarına destek amacıyla vakıf olarak yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bu yıl eğitim süresince aylık 2.000 TL burs vermeyi planlamış bulunmaktayız. 
Vakfımıza bu yıl rekor düzeyde burs başvurusu yapıldı. Burs komisyonumuz başvuruları incelemeye başladı. Kaynağımız sınırlı ve tüm başvurulara olumlu yanıt vermemiz maalesef mümkün değil.
Tüm hayırsever vatandaşlarımızdan, hemşerilerimizden burs havuzumuza destek talep ediyoruz. 
Vakfımız karev.org.tr sitesinden faaliyetlerimizi inceleyip imkanlarınız doğrultusunda vakıf hesabımıza burs olarak bağışlarınızı gönderebilirsiniz. 
Burs hesabındaki her bir kuruş burs dışında hiç bir şekilde başka harcama kaleminde kullanılmamaktadır. 
Bugüne kadar göstermiş olduğunuz güven ve destek için tüm hayırseverlerimize öğrencilerimiz ve vakfımız adına sonsuz teşekkür ediyoruz.”

karaman ankara karev