KAREV Başkanı Bozkır; "Sayın Vali Meral Unutulmayacaktır"

TAKİP ET

Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ve Karaman Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı Kurucular Kurulu’ndan Karaman Valisi Sayın Fahri Meral’in Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanmasına ilişkin veda mesajı yayınlandı.

ANKARAMANDER ve KAREV Kurucu Başkanı Veli Bozkır imzasıyla yayınlanan veda mesajında, “Sayın Fahri Meral, Karaman’ımıza üç yıl hizmet vermiştir. İl olduğumuz tarihten bu yana Karaman’da görev yapan 11. Valimiz olan Sayın Meral’in, Karaman’a katkıları, dernek ve vakfımız ile yöneticilerine gösterdiği ilgi, sıcaklık ve nezaket unutulmayacaktır” denildi.

Açıklamada, Karaman halkının vefalı olduğuna vurgu yapılarak, şu ifadelere yer verildi:

“Sayın Fahri Meral, Karaman’da göreve başladığı 21.06.2017 tarihinden bugüne kadar hemşehrilerimizin takdirlerini kazanan hizmetlerde bulunmuşlardır.

Karaman halkı vefalıdır. Karaman’a hizmet veren, katkıda bulunan kimseyi unutmamıştır. Sayın Vali Meral de unutulmayacaktır.

Sayın Fahri Meral’in Ankara’da hemşehrilerimizin sesi olmak için gayret gösteren ANKARAMANDER ve kuruluşunu gerçekleştirmekten onur duyduğumuz KAREV’e ilgi ve desteği de hatırlanacaktır. Karaman’ın iş insanlarından, politikacılarından ve sivil toplum yöneticilerine kadar çok sayıda katılımcıyla Ankara’da KAREV çatısı altında ilk kez gerçekleştirilen büyük buluşmada Sayın Fahri Meral’in desteklerini unutmayacağız.

Sayın Meral’i saygın bir devlet adamı, Karaman’ı yürekten seven bir bürokrat olarak hatırlayacağız.

Sayın Fahri Meral’e yeni görevinde başarılar ve yeni yerleşeceği şehirde huzur dileriz.”

Başkan Veli Bozkır, açıklamasında, 2004-2006 yılları arasında Karaman Valiliği görevinde bulunan ve son Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na da yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.