KARDOF'la Anıt Ağaçtan Gölete Yürüyüş

TAKİP ET

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KARDOF) 23 Şubat Pazar günü Alanözü Köyü mevkiinde bulunan Anıt Ağaç'ı ziyaret etti.

KARDOF Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ay, yaptığı açıklamada: "30 doğa sever ile birlikte ilk durağımız Güneysınır'da kahvaltı molasına durduğumuzda köpek dostlarımız karşıladı bizleri. Kahvaltımızın ardından 1000 yıllık Anıt Ağaç'a ulaşmak için yolumuza kaldığımız yerden devam ettik. Bembeyaz karla kaplı dağların ve sisli tepelerin ardından araçlarımız bizleri Anıt Ağaç yoluna bırakmasıyla gece yapan yağmur sonucu zeminde oluşan çamur bir hayli zorladı katılımcılarımızı. 1 Km yürüyüşün ardından nihayet ihtişamıyla karşıladı bizleri Anıt Ağaç. 

Ufak bir fotoğraf molasından sonra asıl yürüyüşümüz olan parkura geçtik. Göletten gelen su kenarından yürüyerek manzarasıyla muhteşem bir görsele sahip olan gölete ulaştık. Burada birbirinden güzel fotoğraflar çekti katılımcılarımız.  Gölet kenarından yaklaşık 10 Km'lik etabı molalar vererek tamamladık. Bu yorgunluğu dere kenarında yapmış olduğumuz mangalda sucuk ekmek keyfiyle sonlandırdık. Katılımcılarımıza çok teşekkür eder doğayla kalmalarını ve doğayı bizimle yaşamalarını dileriz." dedi.