KARDOF ETKİNLİKLERİ

TAKİP ET

Karaman Doğa Fotoğrafçıları Kulübü KARDOF, havaların ısınması ile birlikte etkinlik takvimini de hızlandırıyor.

KARDOF doğa tutkunları7 Şubat 2016 tarihinde Mut Alahan’da Günübirlik Trekking etkinliğine katılacak. KARDOF grubundan yapılan açıklamaya göre;
“7 Şubat Pazar 2016 Pazar günü saat 08.00’de Kulüp merkezimizden hareket edilecektir. Dönüş saatimiz : 17.00’dir.  Saat; 09.00 Alahan da sabah çay molası verilecek.
Yürüyüşümüz Dağ pazarı yol ayrımında bulunan orman işletme deposu altında tamamen ormanlık alandan Distaş’a kadar olan 7 kilometrelik toprak yolda olacak. Nefis bir çam ormanından Distaş’a ulaşacağız. 
Yürüyüş güzergahı boyunca Mut havasını Göksu vadisini soluklayıp bol oksijenle geri döneceksiniz. Distaş ve Alahan çıkışı arası mevsimlik oluşan Kılıç şelalesini göreceksiniz.  Alahan manastırında günü batıracaksınız. 
Öğle yemeği yanımızda getirdiklerimizle yapılacak. Hava parçalı bulutlu olacak olup kıyafetlerinizi bu hava şartlarına göre seçiniz.  Dönüşte Alahan da Alahan Manastırı’na uğrayıp gün batımı foto çekimleri yapılabilir.  Sertavul geçişinde kar durumuna göre kartopu savaşına hazırlıklı olun. “denildi.