KARDEŞ GAZETEMİZ 'YENİ KARAMAN' 6 YAŞINDA

TAKİP ET

Şirketimiz bünyesine 20 Aralık 2012 tarihinde katılarak yayın hayatına giren Yarım Asırlı Karaman'da Uyanış Gazetesi'nin kardeş yayını 'Yeni Karaman Gazetesi' 5. Yılını tamamlayarak, 6. Yaşına girdi.

Karamanlı okuyucularımızın desteği ile 5 yılını tamamlayan kardeş gazetemiz Yeni Karaman Gazetesi tarafsız ve objektif haber anlayışı ile, Karaman ve Karamanlılardan yana yayın hayatını sürdürmeye devam ediyor.
    Yeni Karaman Gazetesi’nin 5. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile Basın Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı yayınladığı kutlama mesajında şöyle dedi; 
Sayın Hande ÖRS
Yeni Karaman Gazetesi Sahibi
Meşakkatli olduğu kadar sabır ve özveri isteyen gazetecilik mesleğinin icrası ve mesleğin gerektirdiği ilkeler doğrultunda başta Karaman olmak üzere, kamuoyunun doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesi, yaşanan ve meydana gelen olaylar karşısında oluşturulan haberlere ilişkin bilgi ve enformasyonun yine medyanın sosyal sorumluluk kriterleri doğrultusunda geniş kitlelere sunulmasında, gerek yazılı basın ve gerekse internet medyası alanında göstermiş olduğunuz ilkeli yayımcılık anlayışından dolayı,
Başta şahsınız olmak üzere, Gazetenizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik eder, başarılarla dolu bir gelecek temennisiyle, Yeni Karaman Gazetesinin 5’inci kuruluş yıldönümünü kutlarım.
Saygılarımla.”
Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK