KARDAN ADAM SALDIRISI ŞAŞKINLIK YARATTI

TAKİP ET

Karaman'da bir iş yerinin önünde esnafların yaptığı kardan adama, gece kimliği belirlenemeyen bir kişinin yaptığı saldırdı.

Karaman'da bir iş yerinin önünde esnafların yaptığı kardan adama, gece kimliği belirlenemeyen bir kişinin yaptığı saldırı, güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Ali Şahane Mahallesi  Aktekke 15. Temmuz Demokrasi Meydanı yanındaki kuruyemiş dükkanını işleten Ali Gül, arkadaşları ile iş yerinin önüne yaklaşık 2 metre boyunda bir kardan adam yaptı.

Sabah iş yerine gelen Ali Gül, kardan adamın parçalandığını gördü. Kardan adama ne odlunu merak eden işletme sahibi Gül, dükkanın güvenlik kameralarını inceledi. Görüntüler karşısında Ali gül şok oldu. Görüntülerde, iş yerinin önünden geçen bir kişinin, kardan adamın kafasına yumruk atıp kaçması yer alıyor. Aradan 8 dakika geçtikten sonra tekrar gelen saldırganın, bu defa kardan adamın gövdesini tekme ve yumruklarla parçalayıp hızla kaçtığı görülüyor.

Olay karşısında neye uğradığını şaşıran Ali Gül, kardan adama saldıran kişinin neden bunu yaptığını merak ettiğini söyledi.

Konu ulusal TV’lerde de gösterilmesi ile olay adeta karamanda gündem oldu.