Karamanlılar Zafer İçin Hazır

TAKİP ET

13 Haziran Salı günü oynanacak olan Karaman FK-Alanya Kestelspor 2. Lige Yükselme Play Off Final maçı için Kulüp Yönetimi başta olmak üzere, Milletvekilleri, STK'lar tüm hazırlıkları tamamlayarak saat 19.00'da başlayacak maçın heyecanını yaşıyor.

Karaman’dan 10’un üzerinde Otobüsün yanı sıra ek Hızlı Tren Seferi ile ve kendi araçları ile pek çok taraftarın ve Karamanlının maça gitmesi beklenirken, başta Ankara’daki Karamanlılar olmak üzere çeşitli İllerdeki Karamanlıların da bu önemli maça gelecekleri öğrenildi.

Pekçok Karamanlının Maç Biletlerini alarak sosyal medya hesaplarından paylaştıkları görülürken, Statda 4-5 bin civarında Karamanlının takımlarına destek vermeleri bekleniyor.

Play Off karşılaşmalarında 3 maçını kazanarak finale yükselen temsilcimiz Karaman FK’nın bu maçlardan Orduspor 1967 ile yaptığı ve özellikle de Ordu deplasmanındaki muhteşem oyun taktiği ve güzel oyun ile 2-0 yenmesi ile en büyük engeli aşmasını bilen ekibimizin final maçında da Alanya Kestelspor’u yenerek sezon başından buyana hak ettiği 2. Lige yükselen taraf olacak ve Ankara’da ve ardından da Karaman’da muhteşem bir Zafer Gecesi’nin yaşanması bekleniyor.