Karamanlılar Onkolog Yavuz Dizdar'ın programına yoğun ilgi gösterdi

TAKİP ET

Karaman'da ilk kez Kadınlar günü programında kadınlara yerli doğal tohum dağıtılarak toprağına sahip çık mesajı verildi

KTSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle düzenlenen "Bilinçli Kadın Bilinçli Toplum" konulu konferans KMÜ Prof. Dr. Kemal Esengün toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya yoğun ilgi gösteren Karamanlılar 45 dakika boyunca Onkolog Yavuz Dizdar'ı pür dikkat dinledi. Toplantının ikinci bölümünde konukların sorularını cevaplayan Dizdar Türkiye'de son yıllarda artan hastalıklara ve beslenme yanlışlarına dikkat çekti.

Program KTSO Başkanı Gökhan Alkan ve Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay'ın Onkolog Yavuz Dizdar'a, 11 yıl boyunca Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Şerife Hanım Kızık'a  plaket takdimi ile sona erdi.

Onkolog Yavuz Dizdar merakla beklenen ikinci kitabı "Vicdan Hayat Kurtarır!" ı Karamanlı okurları için imzaladı.

Program Karamanlılar tarafından yoğun bir katılım ve ilgiyle izlendi.

Programda ilk kez kadınlara yerli doğal tohum hediye edilmesi çok anlamlı karşılandı. Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ahsen Toktay amaçlarının doğal ürün yetiştirilmesi ve tüketilmesine dikkat çekmek için yerli ve doğal tohum dağıtarak hep birlikte toprağa ve sağlıklı bir topluma sahip çıkacaklarını söyledi.  Özellikle kadın konuklar karşılaştıkları bu sürprizle çok mutlu oldular.