"Karamanlılar olarak doktorumuzun çocuklarına destek olmalıyız"

TAKİP ET

İstanbul Karamanlılar Eğitim ve Kültür Vakfı (İKEV) Başkanı Suat Yıldırım, Corona Virüs dolayısıyla hayatını kaybedenlerKaramanlı Doktor Yavuz Kalaycı ile ilgili açıklamada bulundu. 

Yıldırım, "Bu virüs döneminde vefat eden hemşerimiz Dr Yavuz Kalaycı ve Babasına Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Ailesi ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Karamanlılar olarak  doktorumuzun çocuklarına destek olmalıyız.

Biz vakıf yöneticileri olarak kendi aramızda bayram öncesi doktorumuzun ve karamanlı şehit polisimizin çocuklarına naçizane bir destek ulaştıracağız.

Bayram ve eğitim amaçlı destek olmak isteyen hemşerilerimiz Vakıf hesabına şehit çocuklarına bağış yazarak veya direk eşinin hesabına bağış yapabilirler." denildi. 

Yavuz Kalaycı kimdir? 

Yavuz Kalaycı aslen Karamanlıdır. 1977 yılında İzmir Davutpaşa Lisesi'nde eğitim gördü ve 1981 yılında mezun oldu. 1982 - 88 yılları arasında İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı.

Son olarak İstanbul'da Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi'nde aile hekimi olarak çalışan Doktor Yavuz Kalaycı, evli ve iki çocuk babasıydı. Covid-19 virüsü nedeniyle 19 Nisan 2020 tarihinde hayatını kaybetti.