KARAMANLILAR İSTANBUL'DAKİ PİKNİK ORGANİZASYONUNDA BULUŞTU

TAKİP ET

Karaman Dernekler Federasyonu İstanbul Kemerburgaz Bağcılar Belediyesi Kirazlı bent piknik alanında Karamanlılara özel organizasyon düzenlendi.  Karaman’ın ilçeleri ve köylerinden yaklaşık 200 ailenin katıldığı organizasyonda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaman Dernekler Federasyonu Başkanı Rafet Akdaş, “Hemşerilerimizle beraber olmanın, gurbette sıla-i Rahim yapmanın onur ve gururunu yaşadık. Memleket sevdalısı hemşerilerimiz ile beraber güzel bir hafta sonu geçirdik” dedi.

Başkan Akdaş programa katkı sağlayanların isimlerini sıralayarak teşekkür etti. “Bizlere piknik alanına tahsil eden Bağcılar belediye başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı’ya piknik alanına ulaşımda katkı sağlayan Bağcılar Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi, Esenler Belediyesi Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederiz.

Pikniğe gelen tüm katılımcılara memleketimizden gelen kayısı ve kiraz ikramında bulunan Ambar Köyü Dernek Başkanımız Hüseyin Tekin’e, Karaman'dan hiçbir menfaat gözetmeksizin kendi şahsi arabası ile pikniğimize katılan ve ses sistemini getirip kuran mahalli sanatçımız Sayın Yasin Çat hemşerimize ve de beraberindeki ekipte yer alanı değerli kardeşlerimiz Ümit Filikçi’ye, Selçuk Gündüz’e, sunucumuz Karaman Sevdalısı Televizyon Ve Radyo yapımcısı Hasan Arli kardeşimize, Bozkır kaşık ekibine, Tempo TV kameramanı Mustafa beye teşekkür ederiz.

Karaman ve Ayrancı Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Küpdilli’ye, Kıraman Köyü Dernek Başkanı Memiş Yeşildaş Sarıveliler Derneği Yönetim Kuruluna, derneklerimizin çok değerli cefakar yönetim kurullarından gelen misafirlerimize ikramda bulunan Süleyman Vural kardeşimize katılım yapan katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.