Karamanlı üç Şairin Şiirleri Anadolu Şairlerinden Damlalar Kitabına Girdi

TAKİP ET

Karamanlı şair İbrahim Şaşma, Hikmet Elitaş ve Mestan Karabacak'ın kaleme aldığı şiirler Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı'nın Anadolu Edebiyatı ve Sanat Topluluğu tarafından hazırlanan "Anadolu Şairlerinden Damlalar" isimli kitabına girdi.

Şair Şaşma konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Anadolu Eğitim  Kültür ve Bilim Vakfı bünyesinde yer alan Anadolu Edebiyat ve Sanat Topluluğu (ANSET) tarafından hazırlanan  ve içerisinde 74 şairin yer aldığı Anadolu Şairlerinden Damlalar isimli kitapta eserlerimle yer almanın onurunu değerli dost ve akrabalarımla paylaşmak istiyorum. Bu vesile ile ANSET İcra Kurulu Başkanı Mustafa Yıldız’a, Yayın Kurulu Başkanı Sayın Hayrullah Başer’e ve davetinden ötürü kıymetli ağabeyim Celalettin Ölmez’e teşekkürü borç bilirim" dedi.

Şair Hikmet Elitaş'da yaptığı açıklamada, "Anadolu Vakfı tarafından Mustafa Yıldız, Ömer Kara,Osman Yılmaz ve Hüseyin Ayaz'ın değerli katkıları ile hazırlanan Türkiye Genelinden 74 şairin bulunduğu Anadolu Şairlerinden Damlalar şiir Antolojisi ile Teşekkür Belgesi tarafıma gönderilmiştir" dedi.
Mestan Karabacak da; "Mustafa Yıldız, Ömer Kara, Osman Yılmaz ve Hüseyin Ayaz tarafından hazırlanan ve Anadolu Vakfı/Yayınları tarafından Ankara'da basımı yapılan ANADOLU ŞAİRLERİNDEN DAMLALAR adlı Antoloji elime ulaştı. İçinde öz geçmişimle birlikte şiirlerimin de yer aldığı bu eserde 74 şaire yer verilmiş. Hazırlayanlara ve emeği geçenlere içtenlikle teşekkür ederim." dedi.






karaman ibrahim şaşma hikmet elitaş anadolu şairlerinden damlalar şiir