Karamanlı Taekwondocular evde antrenman yapıyor

TAKİP ET

Karaman'da Taekwondo sporcuları Korana virüs ile evde kalarak mücadele ediyor

Taekwondo Karaman İl Temsilcisi Ali Can konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Korona virüs dolayısı ile bütün kesimlerde olduğu gibi biz taekwondocular olarak da salonumuzda sporumuza ara vermek zorunda kaldık. Yetiştirdiğimiz birçok Dünya ve Avrupa dereceli sporcuların olmasından dolayı bu durumdan en az hasarla çıkabilmek için sporcularımıza uyguladığımız evde kal ama sporsuz kalma diyerek onları evlerinde spor yapmaları için teşvik ediyoruz.

Sponsorumuz Duru Bulgur bu zor zamanda yine sporcularımızın yanında bizleri maddi manevi destekleyerek ayakta kalmamızı sağladığı için Sporcularımız ve Velilerimiz adına sonsuz teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar üzerimize düşeni yaptığımızı düşünerek bundan sonrada sorumluluğumuzun bilincinde çalışmalarımıza ilk fırsatta tekrar başlayacağımızı söylemek istiyorum.  

2003 yılında kurulan Duru Bulgur Performans Spor Kulübü olarak bugüne kadar kazandığımız ulusal ve Uluslararası başarılar tekrar bıraktığımız yerden devam edeceğine yürekten inanıyorum.” dedi.

Türkiye Şampiyonaları
28 Altın 21 Gümüş 33 Bronz

Uluslararası Şampiyonalar
9 Altın 2 Gümüş 3 Bronz

Balkan Şampiyonaları
3 Altın 3 Gümüş 1 Bronz

Avrupa Şampiyonaları
2 Altın 2 Gümüş 2 Bronz

Dünya Şampiyonaları
2 Bronz

Türkiye Kupaları
4 Bronz Kupa

İller arası Şampiyonalar
57 Kupa

Milli Takımlara verilen Sporcu
16 Sporcu

Yetiştirilen Antrenör Sayısı
15