KARAMANLI SENARİSTİN YAZDIĞI "ÇUKUR" ZİRVEYE TAHT KURDU

TAKİP ET

Karamanlı senarist Horzum'un yazdığı Çukur dizisi geçtiğimiz akşam 45. bölümü ile ekrana geldi. Karakuzular'ın, Yamaç ve Cumali karşısında bozguna uğradığı Çukur 45. bölüm, reyting sıralamasında her hafta olduğu gibi bu hafta da zirvedeki tahtını koruyor.

Ekran başındakilerin nefeslerini kesen bu anlarda deliye dönen Mahsun, Çeto’yla birlikte Koçovalıları yenmek için yeni planlar yaptı.Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un paz akşam yayınlanan bölümünde Koçovalıları öldürdüğünü sanan Mahsun’un aslında kendi kardeşlerini öldürdüğünü gördüğü an izleyenleri şoke etti. Yamaç’ın bu planı karşısında Mahsun ve Çeto deliye dönerken, final sahnesinde Ersoy’un Yamaç’a olan teklifi büyük merak uyandırdı.

Senaryosunu Karamanlı Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Mahsun, Yamaç ve Cumali’nin büyük bozgununa uğradı. Güvenli Ev’e baskın yapan Mahsun ve Karakuzular, Yamaç ve diğerlerini öldürdüklerini düşünürken hayatlarının en kötü sürprizini yaşadılar. Karakuzular, karşılarında kendi kardeşlerini buldular.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ OLDU

Çukur, pazartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümüyle ABC1 20+'da 12.50 izlenme oranı (rating), 25.46 izlenme payı (share), AB’de 10.88 izlenme oranı (rating), 25.01 izlenme payı (share), Total’de ise 11.10 izlenme oranı (rating), 23.69 izlenme payı (share) ile tüm kategorilerde birinci oldu.

GÖKHAN HORZUM KİM?

7 Temmuz 1975, Karaman doğumlu. Orta öğrenimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi’nde, yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F İng. Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı. 1998 yılında Yön-Der’in düzenlediği sinema atölyesini tamamladıktan sonra Medina-Turgul Reklam Ajansı’nda prodüksiyon asistanı olarak görev aldı. Aynı dönemde Filma-Cass yapım şirketinin reklamlarında prodüksiyon asistanı olarak çalıştı. “Her Şey Çok Güzel Olacak” adlı sinema filminden sonra “İkinci Bahar” adlı televizyon dizisinde yönetmen yardımcısı olarak çalıştıktan sonra aynı dizinin yazım ekibinde yer aldı. “Yeter Anne” adlı televizyon dizisiyle senaristliğe adım attı. “Bir İstanbul Masalı”, “Yağmur Zamanı”, “Fırtına”, “Kavak Yelleri” "Güneşi Beklerken" senaristliğini yaptığı başlıca dizilerdir. Kiraz Mevsimi dizisinin senaryo danışmanlığını yapmaktadır. Arkadaşlar Arasında senaryosunu yazdığı ve yönettiği ilk filmidir. İngilizce, Fransızca ve İtalyanca konuşmaktadır.