Karamanlı sanatçı Kurtuluş Kuş'un hayatı film oldu

TAKİP ET

Karaman'da doğup büyüyen ve sonrasında gittiği İstanbul'da Elazığ'lı Burak Bulut'la yolları kesişen Kurtuluş Kuş'un yol arkadaşı Burak Bulut'un hayatları film oldu.

Müzik sektörüne “Sevmedim Deme” şarkısıyla hızlı bir giriş yapan ve gençlerin beğenisini kazanan ikilinin hayatlarından kesitlerin yer aldığı tanınmalarını sağlayan şarkı olan “Sevmedim Deme” ismi verilen film 14 Ekim’de vizyona girecek.

Mahzen Yapım ve Netd’nin ortak yapımcılığını üstlendiği “Sevmedim Deme”, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un hikâyelerini paylaşmak için beyaz perdede olacak. Kitlelerin gönlünü fetheden Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut şarkılarıyla bezeli; vazgeçmemenin, kendine inanmanın, mücadele etmenin ve çok çalışmanın insanı nerelere taşıyacağının anlatıldığı "Sevmedim Deme", yürek burkan, göz yaşartan hikâyesinin yanı sıra umut da aşılayacak.

Yönetmen koltuğunda Burak Kuka’nın oturduğu “Sevmedim Deme”, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’un kader ortaklığını ve nasıl ünlü olduklarını beyazperdeye taşıyacak.

Filmin oyuncu kadrosunda Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut kendilerini oynarken filminde ayrıca Şebnem Sönmez, Nebil Sayın, Rıza Akın, Ceyda Ateş, Aytaç Uşun, Yalçın Hafızoğlu, Berrin Keklikler, Uğur Serhan, Tolga Aykut ve çocuk oyuncu Eliz Baltacı rol alıyor.