Karamanlı Şairler Ankara Kitap Fuarında

TAKİP ET

Karamanlı şairler bu yıl 17'ncisi düzenlenen Uluslararası Ankara Kitap Fuarında Karamanı temsil edecekler.

Fuar 18-27 Mart tarihleri arasında ATO Congresium da açık kalacak ve çok sayıda şair yazar ve yayınevinin etkinliklerine sahne olacak. Konferanslar ve imza günleri düzenlenecek. Fuar Türkiye’nin en çok ziyaretçi çeken fuarı olarak biliniyor.
Karaman’dan Gazetemiz Yazarları Osman Nuri Koçak ve Gazeteci, Yazar, Şair Hasan Özünal, sayısız yarışmalardan yüzlerce ödülü bulunan Şair İbrahim Şaşma ve Hikmet Elitaş ile Yazar Hasan Büyükköse geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Karamanı temsil edecekler.
Karamanlı şairlerin imza günü fuarın ikinci günü olan 19 Mart 2022 Cumartesi günü 10-18 saatleri arasında C16 numaralı İLESAM Standında.
Fuara katılacak olan Özünal bu konuda: “Bu tür fuarlar kültürel anlamda topluma çok faydalı oluyor. Çok seçkin yazar ve şairlerle bir arda olup Karamanı temsil etmenin onurunu yaşıyoruz. Ankara’da bulunan Karamanlılar ve diğer dostlarımız da bizleri yalnız bırakmayarak destek veriyor. Daha önceki yıllarda çok daha görkemli olan fuar geçen yıl salgın nedeni ile nispeten biraz sönük kalmıştı, ama bu yıl organizatörlerin de tespiti o yönde ki ziyaretçi akınına sahne olacak gibi görünüyor. Türkiye'nin seçkin şairlerinden değerli kardeşim İbrahim Şaşma ile üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içindeyiz.
Okuyucu ile bire bir kontak kurmanın keyfinin yanı sıra Karamanı tanıtma ve temsil etme şansını da iyi kullanarak görevimizi yaptığımıza inanıyorum. 
Fuara Karamandan farklı zaman dilimlerinde bizden başka katılacak dostlarımız da olacak. Her birisine ayrı ayrı başarılar diliyorum, okurları bol olsun.
Kitapsever dostlarımızı saygı ile bekliyoruz” dedi.
Fuara katılacak tüm şair ve yazarlara başarılar diliyoruz.