KARAMANLI ŞAİRE VERİLECEK

TAKİP ET

Kepez Belediyesi'nin düzenlediği 'Ahmet Hamdi Tanpınar'la 6. Şehir Antalya Edebiyat Ödülleri'ni almaya hak kazananlar.

AHMET HAMDİ TANPINAR ÖDÜLÜ

23 Mayıs tarihinde Antalya'da  düzenlenecek törenle ödüllerini alacak. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde yapılacak ödül töreninde, Tanpınar’ın hayatı ve ölümsüz eserlerinin tanıtılacak. Gecede, “Gönül Penceremden Antalya” adlı eseriyle birinci olan ve yarışmaya ilimizden katılan  İbrahim Şaşma’ya 5 bin liralık ödülünü ve sertifikasını Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü verecek. Yarışmaya “Pamfilya’nın Ruhu” adlı eseriyle katılan Huriye Temur, 3 bin liralık ikincilik ödülünü alacak. Ahmet Selen de “Hülyalarımın Şehri Antalya” adlı eseriyle 2 bin liralık üçüncülük ödülünü alacak. Bedriye Zobu ise, yarışmanın teşvik ödülünü “Antalya Turuncusu” adlı çalışmasıyla alacak.
    Karamanlı Şairimiz İbrahim Şaşma 22-24 Mayıs 2015  tarihleri arasında  Van'ın Erciş ilçesinde düzenlenecek olan  5. uluslararası inci kefali göçü kültür ve sanat festivali’ne Erciş Kaymakamlığı tarafından ülkemizin çeşitli şehirlerinden  davet edilen 17 şair arasında ilimizi temsilen katılacak.
    Şairimiz son olarak Yakın Doğu Üniversitesi  (YDÜ)  Fen Edebiyat Fakültesi  Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından  geleneksel olarak her yıl düzenlenen  6.Şiir Yazma Yarışmasında 3.lük ödülüne layık görüldü. 
Şairimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz