Karamanlı şahıs cinayete kurban gitti

TAKİP ET

Kendisinden iki gündür haber alınamayan aslen Karamanlı olan ve Konya'nın Güneysınır ilçesinde çay ocağı işleten Yıldırım Uyan isimli şahsın husumetlisi tarafından öldürülüp dağlık alana gömüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Güneysınır ilçesinde çay ocağı işleten ve iki gündür kendisinden haber alınamayan Yıldırım Uyan’ın (42) yakınları durumu polise bildirdi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Uyan’ın geçtiğimiz Ocak ayında husumetlisi olduğu çay ocağı işletmecisi Ali Osman K. (30), ile bir tartışma yaşadığını belirledi. Gözaltına alınan şahsın yapılan sorgusunda Uyan’la yeniden tartıştıktan sonra onu aracıyla takip edip önce çarptığı daha sonra ise ellerini ve ayaklarını bağlayıp darp ederek öldürdüğünü ve cesedini dağlık alana gömdüğünü itiraf etti. Zanlının itirafı üzerine cinayet büro ekiplerince yürütülen arama çalışmaları sonunda Uyan’ın cesedi dağlık alanda bulundu.

Ceset yapılan incelemenin ardından ilçe hastanesinin morguna kaldırılırken, Emniyette işlemleri tamamlanan katil zanlısı Ali Osman K. İse çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayete kurban giden Yıldırım Uyan’ın cenazesi ise Karaman’a getirilerek 4 Şubat Pazar günü ikindi namazına müteakip Musalla’da kılınan namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Güneysınır Yıldırım Uyan Cinayet ceset