Karamanlı Oyuncu Barış Bağcı'nın Rol Aldığı Eski Dizisi Yeniden Çekilecek

TAKİP ET

Karaman'ın tanınmış ayakkabı esnaflarından Eyüp Bağcı'nın oğlu, tiyatro ve dizi oyuncusu Barış Bağcı'nın başrolünde oynadığı ve 2017 yılında Star TV'de ekranlara gelen Çember dizisi yeniden çekilecek.

Abdullah Oğuz'un prodüksiyon şirketi ANS Yapım tarafından çekilen Çember dizisinde Barış Bağcı'nın yanısıra Pelin Akil, Olgun Toker, Anıl Altan, Serhat Kılıç, Sedef Avcı, Belçim Bilgin, Melisa Sözen, Aylin Şallı Duygu Yetiş gibi birçok ünlü isim rol almıştı. İlk sezonda 6 bölüm ve ikinci sezonda da 5 bölüm yayınlanan dizinin yeniden çekileceği ve eski ekipten sadece Karamanlı oyuncu Barış Bağcı'nın yer alacağı öğrenildi.

Barış Bağcı, Trabzon Devlet Tiyatrosunda başladığı oyunculuk kariyerine şimdilerde İstanbul Devlet Tiyatrosunda devam ederken Gümüş, Kırık Kanatlar, Yaralı Yürek, Yaprak Dökümü, Küçük Hanımefendi, Kara Kutu, Diriliş Ertuğrul, Çember ve son olarak Masumlar Apartmanı gibi televizyon dizilerinde rol aldı. Bağcı ayrıca Pars: Kiraz Operasyonu, Nefes: Vatan Sağolsun, Kaybedenler Kulübü ve Pazarları Hiç Sevmem isimli sinema filmlerinde oynadı.

Barış Bağcı, Diriliş Ertuğrul dizisinde Baycu Noyan karakteri ile dikkatleri çekmişti. Masumlar Apartmanı'nın Cüneyt'i Barış Bağcı'nın Star TV'deki eski dizisinin yeni versiyonunun hazırlıklarının devam ettiği ve oyuncu kadrosunun belirlenmesinin ardından çekimlere başlanması bekleniyor.







karaman barış bağcı çember startv diriliş ertuğrul baycu noyan abdullah oğuz küçük hanımefendi gümüş nefes: vatansağolsun