KARAMANLI ÖĞRENCİLER MÜZİKLERİYLE CADDELERE RENK KATIYOR

TAKİP ET

*Karaman'daki 3 öğrenci Karaman sokaklarında ve gittikleri illerde gitarla şarkı söyleyerek cep harçlıklarını çıkarıyor.

Karaman Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencisi Ömer Sezgin, Karaman Temizel – Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Fidan ve Doğukan Doğan Karaman’ın İsmet Paşa Caddesinde gitar çalıp şarkı söyleyerek okul harçlıklarını kazanmaya çalışıyor. Haftasonları ve okuldan sonra sokaklarda müzik yapan gençlere cadde üzerinden gelip geçen insanların bir kısmı bir süre izledikten sonra yollarına devam ederken, bazıları da bozuk para vererek destek oluyor.

 Esnafın da zaman zaman alkışlarla destek olduğu gençler günlük 60-100 lira arasında harçlıklarını çıkarttıklarını söyledi.

Ömer Sezgin, “Bazı insanlar yaptığımız müzikten rahatsız oluyorken bazı insanlarda bize para vererek destek oluyor. Bu durum bizi çok mutlu ediyor. Hem eğleniyoruz hem de okul harçlıklarımızı çıkartmış oluyoruz" dedi.

Zaman zaman cafelerde de çalıp söylediklerini aktaran Ahmet Fidan, “Boş günlerimiz olduğunda da ve havada güzelse hareketli cadde ve sokaklarda müzik çalıp şarkı söylüyoruz. Müziğimizden keyif alan insanlar bizlere alkışları ve zaman zaman da şarkılarımıza katılarak eşlik ediyor. Aynı zamanda da topladığımız bozuk paralarla okul harçlığımızı da çıkartmış oluyoruz” şeklinde konuştu.