Karamanlı öğrenciden Bakan Selçuk'a "Okulları açın lütfen, çok sıkıldık evde" çağrısı

TAKİP ET

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" ve "Ziya Öğretmen Bizim Okulda" programları kapsamında, meslektaşları ve öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor. 

Bakan Selçuk, Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yapan fizik öğretmenliği il zümre başkanları ve fizik öğretmenleriyle buluştu. 

Bakan Selçuk, buluşmada öğretmenlerle salgın döneminde uzaktan ve yüz yüze eğitimle ilgili deneyimlerini, görüş ve düşüncelerini paylaştı. 

Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesine de ziyarette bulunan Selçuk, öğrencilerle dünya ve Türk müziği ile görsel sanatlardaki çalışmalar hakkında sohbet etti. Selçuk, öğrencilere TRT EBA ekranlarında program davetinde de bulundu.

"Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında fizik öğretmenleri ile bir araya gelen Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, salgın döneminde olağanüstü bir çaba gösteren meslektaşları sayesinde her bir öğrenciye rahatça ulaşabildiklerini ifade etti. Bakan Selçuk, "Burası bizde diyen her arkadaşımız, aslında çocuklarımızın bir emanet olduğu bilinciyle hareket ediyor ve ülkemizin eğitim ihtiyacı konusunda elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Hepinize müteşekkirim." diye konuştu.

Buluşmalarda öğrencilerin okulların açılması konusundaki isteğini yanıtlayan Ziya Selçuk, şöyle konuştu: "Ben de istiyorum okulların tamamıyla açılmasını ama emin olun; kontrollü devam etmek istediğimiz için, öğretmenlerimizin, sizlerin sağlığını düşündüğümüz için tedbirle, güvenle atıyoruz adımlarımızı. Sağlık önceliğimiz, koşullar izin verdikçe tüm evlatlarımızı yüz yüze eğitimde okullarına kavuşturmak isteriz. Her bir öğrencimize ulaşacağımız destekleme programımızı da çok yakında sizlerle paylaşacağız."

"Okulları açın lütfen, çok sıkıldık evde."

Karaman'da fizik öğretmeni Ahmet Yüzbaşıoğlu'nun kızının, "Okulları açın lütfen, çok sıkıldık evde." isteğini dile getirmesi üzerine Selçuk, "Ben de istiyorum okulların tamamıyla açılmasını ama emin olun, kontrollü devam etmek istediğimiz için, öğretmenlerimizin, sizlerin sağlığını düşündüğümüz için tedbirle, güvenle atıyoruz adımlarımızı. Sağlık önceliğimiz, koşullar izin verdikçe tüm evlatlarımızı yüz yüze eğitimde okullarına kavuşturmak isteriz. Her bir öğrencimize ulaşacağımız destekleme programımızı da çok yakında sizlerle paylaşacağız." dedi.

karaman karaman haber bakan selçuk milli eğitim okul ziya selçuk