Karamanlı Hentbolcu kızlar, 2. Yarının ilk maçında lider Mudanya'ya konuk olacak

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubunda ikinci devre 30 Aralık Pazar günü oynanacak maçlarla başlıyor.

İlk yarısı 4 Aralık 2021’de oynanan karşılaşmalarla tamamlanan Kadınlar Hentbol 1. Ligi B grubunda Karaman’ı temsil eden Minik Atılımspor Kulübü ikinci yarının ilk maçında grup lideri Mudanya Belediyesi’ne konuk olacak.
Ligin ilk yarısında Karaman'da oynanan karşılaşmada 28-20'lik skorla Mudanya Belediyesi'ne mağlup olan temsilcimiz Minik Atılımspor Kulübü bu kez lideri kendi evinde yenip ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyor. 
Pazar günü başlayacak ikinci yarı öncesinde Minik Atılımspor Kulübü Başkanı ve antrenörü Ayşe Minik, “2. Devrenin ilk maçını Mudanya Belediye Spor Kulübü ile oynayacağız. Mudanya şuan namağlup lider. Grubumuzda zor bir maç olacak ama sonuna kadar mücadele edeceğiz. 1. Devre sakatlarımız vardı ilk durumlarına göre toparlanmış durumdalar bu maç sahada olacaklar.  Ayrıca takıma alt yapıdan takviyeler yaptık.  Mudanya’nın lider olması bizim için herhangi bir dezavantaj sağlamıyor. Biz 60 dakika boyunca saldıracağız.  Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bu maça da yine kazanmak için çıkıp lideri yenip Karaman’a daha motive dönmek ve 2. haftadaki maça yüksek moralle çıkmak istiyoruz” dedi.
Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi ikinci yarısının ilk haftasının maç programı şöyle;
SAAT 13.00 MUDANYA BLD-KARAMAN MİNİK ATILIM SK
SAAT 13.00 İZMİR GENÇLİK HİZ VE GSK-HOCA AHMET YESEVİ SK
SAAT 13.00 MALTEPE SK-ANTALYA GAZİ GSK
SAAT 13.00 GÖKTÜRK GSK-KIRŞEHİR BLD GSK
SAAT 14.00 BOLU BELEDİYESİ SK- POLATLI BELEDİYESİ SK