KARAMANLI GENÇ AKADEMİSYEN DR. ÖĞR. ÜYESİ TURAN ŞENER: "SANDIKTAKİ ZAFERE HAYATTA KAZANDIĞINIZ YÜREKLERLE ULAŞIRSINIZ"

TAKİP ET

Hemşehrimiz Akdeniz Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Turan Şener ‘in merakla beklenen kitabı çıktı. “Siyasal Pazarlama Açısından Aday Belirleme Süreci” başlıklı kitap, seçimlerde siyasi partilerin aday belirleme aşamasında dikkate aldıkları tüm detayları bilimsel bir yaklaşımla okuyucuların ilgisine sunuyor.

Kitabıyla ilgili düşüncelerini aldığımız Şener: “500 seçmenle ve mecliste grubu bulunan siyasi partilerin genel merkez yöneticileri ve il başkanları ile yaptığımız yüzyüze görüşmeleri bilimsel metotlarla değerlendirerek ulaştığımız sonuçları akademik camiaya ve ilgili vatandaşlarımıza sunmanın gururunu yaşıyorum.” diyerek sandıkta zaferin doğruluk ve dürüstlük gibi pozitif kişilik özellikleriyle birlikte gerek seçim öncesinde gerek sonrasında seçmene karşı samimi ve gerçekçi olmaktan geçtiğini vurguladı.

Uyanış ailesi olarak, seçim sath-ı mailine girdiğimiz bu günlerde daha da önem kazanan bu kitabından ötürü hemşehrimiz Dr. Öğr. Üyesi Turan Şener’i kutluyor, akademik yaşamında başarılar diliyoruz.

Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK