Karamanlı Fatih'in tek hayali gerçek oldu

TAKİP ET

Fatih Terim ile tanışıp sohbet etti, fotoğraf çektirdi

Karaman'da bedensel engelli olan 17 yaşındaki Fatih Kılıç, tek hayali olan Fatih Terim ile tanışmanın mutluluğunu yaşadı. 

Galatasaray’ın hiç bir maçını kaçırmayarak izleyen ve Fatih Terim'e büyük sevgi duyan bedensel engelli Fatih'in tek hayalini gerçekleştirdi. 

Piri Reis Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan Fatih'e 5 yaşında Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığı teşhisi konuldu. 8 yaşına kadar yürüyen Fatih, daha sonra yürüyemez duruma geldi. Fatih şimdi elektrikli tekerlekli sandalyede yaşamını sürdürüyor.

Bedensel engelinden dolayı okul yaşamına evde eğitim hizmeti alarak devam eden Fatih Kılıç, yaptığı açıklamada, "Küçüklükten beri Galatasaray'a ilgim vardı. 2012 yılında Süper Kupa maçı vardı. O maçta Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayıp maçı kazanmıştı. Galatasaray kupayı kazanında Galatasaray'a olan ilgim daha da arttı. O günden bugüne kadar ilgim artarak devam etti" dedi.

Öğretmeninin sayesinde Terim ile tanıştı

Fatih'in öğretmeni Bahar Akdoğan, Galatasaray takımı yetkilileri ile görüştü.

Yapılan yazışmaların ardından Fatih Terim, Fatihle görüşmeyi kabul etti.

Konyaspor maçı öncesi Galatasaray Takımı Konya'ya geldi. Karaman'dan Konya'ya giden Fatih ve Ailesi burada Fatih Terim ile görüştü. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Fatih Kılıç, Fatih Terim ile tanışıp sohbet etti, fotoğraf çektirdi.