KARAMANLI AVCILAR FİNALDE ATIŞTI

TAKİP ET

Konya Huğluda huğlu derneğinin 3.sünü düzenlediği tek kurşun 50 Metre ve hareketli hedef tek kurşun atışları yarışmasına Türkiye'nin en iyi kurşun atıcıları bir araya geldi.

Karaman avcılar kulübünden Mehmet kırış, Hilmi gül,Hasan şimşek, Ahmet kaya, Kadir Kayserili, Bülent alan, Ali seyhan,İsmail üstün Sefa Barçatayım yarıştı.
50 metre finale 48 puanla Ahmet kaya 47'şer puanla Mehmet Kırış, Hilmi gül ,Hasan şimşek Ali Seyhan 46 puanla bülent alan 44 puanla kadir kayserli 38 barajını aşarak ismail üstün finale kaldı.
Finalde Ahmet kaya 3 olurken,  Büyük usta Mehmet Kırış ise 5. Olarak seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.
Hareketli hedefte Finale 350 kişinin içinde finale kalan 14 atıcıdan 6’sı Karaman avcılar kulübünden Hilmi Gül, Hasan Şimşek, Ali Seyhan, Sefa Barçatayım ve İsmail Üstün finalde yarıştı.
Bu finalde Hilmi Gül birinci oldu. Kadir Kayserili 4.olurken,  derece yapanlara huğluda bulunan tüfek fabrikalarından tüfekler hediye edildi.
Karaman Avcılar Kulubü Başkanı Hilmi Gül; “Destek ekibimiz Recep Ayan ve Bayran Ünlü’ye de Derneğin ve Karaman’ın ismini bir kez daha duyurduk. Bu büyük başarılarından dolayı üyelerimize yönetim kurulu olarak tebrik eder başarılarının devamlarını dileriz.”dedi.