KARAMANLI ASENALAR "KADINLAR GÜÇLENSİN TÜRKİYE BÜYÜSÜN" DEDİ

TAKİP ET

MHP Karman Kadın Kolları İl Başkanlığı “Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün” adı altında istişare toplantısı düzenledi. Kahvaltı programıyla düzenlenen genişletişmiş istişare toplantısına MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı ve MHP Karaman Kadın Kolları üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan MHP Karaman Kadın Kolları İl Başkanı Öznur Çimen, “Kadınlarımızın sahip oldukları haklarının bilincine varmaları büyük önem taşıyor. Biz kadınlar, Karamanımızın ve ülkemizin geleceğinin belirlenmesinde ve gelişmesinde görev almalı, siyasal yaşamda etkinliğini artırmalı ve ülke yönetiminde daha fazla söz sahibi olmalıyız. Kadınların yaşamın her alanında sorunlarının çözümlenmesi, bilinçlendirilmesi ve kadın haklarının geliştirilmesi için çalışmalarımız devam edecektir.

Birlikte çıktığımız bu kutlu yolda başta Genel Koordinatörümüz Ankara Milletvekilimiz ve Yol Başcımız Sayın Nevin Taşlıçay olmak üzere davamıza hizmet eden ve vatan millet bayrak için elini taşın altına koymaktan tereddüt etmeyen kadınlarımıza saygılarımı sunarım. Allah’ın izni ile kadınlar güçlensin, Türkiye büyüsün. Güçlü kadın huzurlu Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz” dedi.