KARAMAN'DA TRAFİK KAZALARI

TAKİP ET

Karaman'da meydana gelen trafik kazalarında 27 kişi yaralandı.

KARAMAN’DA TRAFİK KAZALARI: 27 YARALI

Merkeze bağlı Çakırbağ Köyünde A.G.Y. isimli şahıs, kendi yönetimindeki plakasız motosiklet dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yola devrildi. 
Karaman Devlet hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  
Karaman-Ereğli yolu 33.kilometresinde Merkez Taşkale Köyü, Atatürk Mezrası mevkiinde, B.G. yönetimindeki 70 AF 541 plakalı motosiklet Karaman’dan Ayrancı’ya seyir halindeyken, dengesini kaybederek yola devrildi.
Kazada, sürücü ve motosiklette yolcu olarak bulunan H.G. yaralandı. Yaralılar Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 
Merkeze bağlı Çoğlu Köyünde, , M.E.Ş. idaresindeki 70 FR 821 plakalı otomobil ile tali yoldan ana yola dikkatsiz ve tedbirsiz şekilde çıkması neticesinde, ana yolda seyir halinde olan M.A. isimli sürücünün kullandığı motosiklet ile çarpıştı. 
Kazada iki sürücü de yaralandı. Yaralılar Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 
Karaman Merkez, Yollarbaşı Köyü Karaman Konya karayolu 28’inci kilometresinde M.I. idaresindeki 20 EV 310 plakalı otomobil ile dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi.
Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan A.I., G I. ve H.I. yaralandı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Karaman Merkez, Çakırbağ Köyü Esentepe Mahallesinde, Y.A. sevk ve idaresindeki otomobil ile Karaman İstikametinde seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu karşıdan karşıya yaya olarak geçmeye çalışan F.S.K. isimli çocuğa çarptı.
Kazada yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı.
Karaman Merkez Süleymanhacı Köyünde, S.D. yönetimindeki 35 AY 8285 plakalı kamyonet ile Adakale Köyü istikametinden Süleymanhacı Köyüne seyir halindeyken, dikkatsizlik ve tedbirsizliği neticesinde direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.
Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 
Yuvatepe -Karaman yolunun 2. Kilometresinde Y.A. sevk ve idaresindeki ve içerisinde otomobil Karaman istikametinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda devrildi.
Kazada sürücü ile araçta bulunan yoldu H.A. yaralandı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 
Merkeze bağlı Kızılyaka Köyünde, M.K. idaresindeki 70 FD 956 plakalı otomobil Konya-Hadim karayolunun 20. Kilometresinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. 
Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan H.K., M.E.K., A.K. yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Bucakkışla Yukarıkızılca Köyünde C.Ö. yönetimindeki motosiklet, Karaman istikametinde seyir halinde iken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. 
Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan F.Ö. ve A.Ö. yaralandı. Hastaneye kaldırılan yolcular tedavi altına alındı. 
Bucakkışla Yukarıkızılca Köyünde A.A. idaresindeki motosiklet ile Yukarıkızılca Köyünden Aşağıkızılca istikametinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu karşı yönden gelen A.K.'nin sevk ve idaresindeki minibüse çarptı.
Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Yaralı hastanede tedavi altına alındı. 
Karaman-Konya karayolu Merkez Çakırbağ Köyü mevkiinde, K.Y. idaresindeki 34 DM 6796 plakalı otomobiliyle Konya istikametine seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp şarampole devrildi.
kazada, sürücü ve otomobilde yolcu olarak bulunan M.Ö., S.Ö., M.Ö. ve G.Y. yaralandı.
Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 
Karaman-Ayrancı karayolunun, Dokuzyol Köyü mevkiinde, A.Z.Y.yönetimindeki otomobil, Ayrancı-Karaman ili istikametinde seyir halinde iken devrildi. 
Kazada araçta bulunan eşi B.Y. ve çocuğu M.S.Y. yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

 

 

 


İLÇELERDE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
Ermenek ve Başyayla ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı. 
Ermenek Evsin Köyünde E.K. yönetiminde 38 EZ 382 plakalı otomobil Ermenek ilçesine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu devrildi.
Meydana gelen trafik kazasında araçta yolcu olarak bulunan E.K. yaralandı. Ermenek Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
Başyayla Kışla Köyünde M.G. idaresindeki 70 E 3519 plakalı traktör, Ermenek istikametinden Başyayla istikametinde seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.
Kazada yaralanan sürücü tedavi altına alındı.