KARAMAN'DA NİKAHIN ADRESİ DEĞİŞTİ

TAKİP ET

Karaman'lı vatandaşların nikah işlemlerini tek bir merkezden yapması için nikah işlemlerinin adresi Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Evlendirme Memurluğu olarak değişti

Karaman Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü bünyesinde kıyılan nikahlar artık Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Evlendirme Memurluğunda kıyılacak. Evlenecek çiftlerin nikahına şahitlik yapmak isteyen çiftlerin yakınları için ise evlendirme memurluğu binası içerisinde 250 kişilik kapasiteye sahip nikah solunu yer alıyor.

Nikah işlemlerinin tek bir merkezden ve daha ferah ve huzurlu bir şekilde kıyılması için nikah işlemlerinin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünde yapılacağını kaydeden Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı açıklamada, “Evlenecek olan çiftlerimiz bundan sonra nikah işlerini daha kolay bir şekilde yapacak. Çiftlerimizin en mutlu günlerinde kendilerini özel hissetmeleri ve nikah için yapacakları işleri fazla zaman kaybetmeden tek bir merkezden yapması onlara artı bir moral katacaktır” dedi.