KARAMAN'A BİR KONFORLU OTEL DAHA

TAKİP ET

ESKİ BAŞKAN KARAMAN'A OTEL KAZANDIRDI

Karaman’da 1989-1999 yılları arasında 10 yıl CHP’den Belediye Başkanlığı hizmetlerinde bulunan Yaşar Evcen, Karaman’da son yıllarda artan konaklama sektörüne katkı sağladı.
Kemal Kaynaş Caddesi Çarşı Polis Merkezi Karakolu hizasında yapılan Kent Otel, Karaman’da misafirlerine konfor ve kalitenin birleştiği nezih bir konaklama imkanı sunuyor.
    İş dünyası, siyaset ve çok sayıda sivil toplum temsilcilerini de buluşturan Kent Otel açılışına Karaman Valisi Murat Koca, eski siyasetçi İş adamı Yaşar Evcen, ailesi ve çok sayıda davetli topluluğu ile vatandaşlar katıldı.
    Hafif müzik dinletisinin de sunulduğu açılış öncesi konuklara otel önünde kokteyl verildi.  Açılış öncesi misafirleri selamlayan Yaşar Evcen, binlerce yıl öncesine dayanan tarihiyle Karaman’ın çok kültürlü mirasının yaşatıldığı kent merkezinde eskiden konaklama alanında yaşanan sıkıntıların bugün yerini otel hizmetleri ile aşıldığına dikkat çekti. Bu anlamda Evcen ailesi olarak şehrin birçok noktasına kolay ulaşım olanağı bulunan otellerinin Karaman’da açmaktan duyduklarını mutluluğu ifade ederek katılımcılara teşekkür etti. İl Valisi Murat Koca da, Evcen ailesini tebrik ederek, hayırlı kazançlar diledi.
Konforlu, tek, çift ve suit odaların yanı sıra, sauna, Türk hamamı, spor salonu, toplantı ve balo salonu, restaurant ve kahvaltı salonları ile konforlu bir dekorda inşa edilen Kent Otel, ayrıca deneyimli ve tecrübeli personeli ile de dikkat çekti.
Turizm belgeli 3 yıldızlı Kent Otel Karaman'ın büyüyen ve gelişen yapısına uygun olarak, şehre gelen misafirlere en üst düzeyde güler yüzlü hizmet politikasıyla açıldığı belirtildi. Otelin şehir merkezinde olup her türlü faaliyet alanına yakın mesafede olması, ihtiyaç duyabilecek misafirlerine kaliteli bir konaklama olanağı sunuyor.

Uyanış Gazetesi olarak Evcen ailesini tebrik eder, hayırlı ve bol kazançlar dileriz.