Karaman Ziraat Odası; "Tarım Şehri Karaman'ı Ziyaretinde Yeni Müjdeli Haberler Bekliyoruz"

TAKİP ET

Karaman Ziraat Odası, 8 Ocak Cumartesi günü Konya-Karaman Hızlı Tren seferlerinin başlatılması töreni için Karaman’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Tarım için müjdeli haber beklediklerini belirttiler.
Karaman Ziraat Odası Facebook hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi;
“Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimizde Açılışını Yapacağı Hızlı Tren Projesi İçin Şükranlarımızı Sunuyor, Teşekkür Ediyoruz.
Tarım Şehri Karaman’ı ziyaretinde yeni müjdeli haberler bekliyoruz. 
Üretime ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde Karaman tarihinin en önemli projelerinden biri olan Gödet kapalı devre sulama sisteminin hayata geçmesi için teknik ihalesi yapıldı ve
yer teslimi müteahhit firmaya gerçekleştirildi. Sn. Cumhurbaşkanımızın Karaman ziyaretinde tarihi projenin yatırım projesinin hızlandırılarak tamamlanmasıyla ilgili tarih vermesi konusunda müjdeli haberler bekliyoruz. 
Çiftçiyi su çalıştırır, suyun olduğu yerde bolluk, bereket ve refah artar.
Sn. Cumhurbaşkanımızdan Karaman tarihinin önemli projelerinden biri olan hızlı tren açılışında, ilimiz tarımının devam edilebilmesi için dış havzalardan su getirilmesi projelerinin hayata geçmesi konusunda üreticilerimiz adına destek bekliyoruz. 
Bu hayati önem arz eden, geçim kaynağı %80'i tarıma dayalı olan ilimizde üretimi sürdürebilmek için bu projelerin hayata geçmesine, üretimin devam edebilmesi için suya ihtiyacımız var. 
Hızlı Tren projesini ilimize kazandıran Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Sn. Lütfi Elvan’a, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.”