Karaman Valisi Sarıibrahim Yeni Yıla Sağlık ve Güvenlik Ekipleriyle Girdi

TAKİP ET

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, 2023 yılının son gününü Huzurevi, Hastane, İtfaiye ve güvenlik ekiplerini ziyaret ederek geçirdi.

Vali Sarıibrahim’in yılbaşı ziyaretleri kapsamındaki ilk durağı Dursun Fakih Huzurevi oldu. Huzurevinde kalan büyüklerimizle yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet eden Vali H.Engin Sarıibrahim, huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını tebrik ederek sağlıklı ve mutlu bir yaşam temennisinde bulundu.

Vali Sarıibrahim ve beraberindekiler daha sonra Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geçerek Çocuk Servisinde tedavisi süren çocukları ziyaret ettiler. Vali Sarıibrahim, onların sağlık durumlarına ilişkin yetkililerden bilgi alarak miniklerin ailelerine geçmiş olsun dileklerini ileterek yeni yıllarını kutladı.

Yeni yılda görevleri başında olan ve büyük bir özveri ile görevini yürüten sağlık çalışanlarımızın da yeni yıllarını kutlayan Valimiz H. Engin Sarıibrahim, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Vali H. Engin Sarıibrahim, yeni yıl dolayısıyla Karaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.  İtfaiye erlerinin yeni yılını kutlayan Vali Sarıibrahim, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği’ni ziyaret eden Vali H. Engin Sarıibrahim, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan emniyet personeline yeni yıllarını kutlayarak görevlerinde kolaylıklar diledi.

Konya yolu üzerindeki İl Emniyet Müdürlüğü Yol Kontrol Uygulama Noktasını da ziyaret eden Vali H.Engin Sarıibrahim, yılbaşı gecesi vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla alınan tedbirleri yerinde denetleyip, emniyet personelinin yeni yılını kutlayarak görevlerinde kolaylıklar diledi.

Vali H.Engin Sarıibrahim, Karaman İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Komando Asayiş Bölük Komutanlığı ve Yeşildere Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti. Görevi başında bulunan Jandarma personelinin yeni yılını kutlayan Valimiz H.Engin Sarıibrahim, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Vali Sarıibrahim’in yeni yıl ziyaretleri kapsamındaki son durağı Ereğli yolu üzerindeki İl Jandarma Komutanlığı Yol Kontrol Uygulama Noktası oldu. Ziyarette Vali H. Engin Sarıibrahim, yeni yılda vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla alınan tedbirleri yerinde denetleyip, Jandarma personelinin yeni yılını kutlayarak görevlerinde kolaylıklar diledi.

Ziyarete Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Jandarma Komutanı Alb. Murat Alkan, İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Hakkı Yücel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür vekili Mustafa Çakır ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Ural da eşlik etti.





























Karaman Vali H. Engin Sarıibrahim yeni yıl Savaş Kalaycı Yol Kontrol Uygulama Noktası Jandarma Asayiş Huzurevi İtfaiye Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni yıl ziyaretleri