Karaman Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim Görevine Başladı

TAKİP ET

Valiler Kararnamesi ile Iğdır Valiliğinden Karaman Valiliğine atanan Hüseyin Engin Sarıibrahim görevine başladı.

Sarıibrahim, Valilik binası önünde Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çalışanları tarafından karşılandı.
Polis mangasını selamlayan Vali Sarıibrahim, karşılama töreninin ardından şeref defterini imzaladı.
Sarıibrahim, yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atandığım Karaman Valiliği görevime bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık görerek Karamanlı hemşerilerimize hadim olma fırsatını bizlere veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'ya şükranlarımı, saygılarımı, hürmetlerimi arz etmek isterim.
Tarihi ve kültürel mirasıyla Türk medeniyetinin önemli merkezlerinden birisi olan Karaman'da sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu, gururu, onuru ifade etmek isterim. Göreve başladığım an itibariyle Karamanoğlu Mehmet Beyin izinde Türkçe'nin başkenti Karamanımıza hizmet etmeye başlarken üzerimizdeki sorumluluğun farkında olarak bütün mesai ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte vatandaş merkezli, hukuka bağlı, insan haklarına saygılı toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ama her şeyden önemlisi çözüm odaklı bir yönetim anlayışımız olacağını ifade etmek isterim.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde Yunus Emre'nin yurdunda, Kazımkarabekir'in memleketi kadim şehrimiz Karaman'ı hep birlikte daha iyi yerlere getirebilmek adına başta saygıdeğer milletvekillerimiz olmak üzere yerel yöneticilerimiz emniyet ve jandarma mensuplarımız, üniversitemiz, siyasi parti temsilcilerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve basın mensuplarımız ile daha yakın bir iletişim içerisinde azim gayet ve mutlulukla çalışacağımıza özellikle vurgulamak isterim” ifadelerini kullandı. 
Sarıibrahim, daha sonra makamına geçti.
 








karaman Valiler Kararnamesi