Karaman Valisi Akkoyun: Yerel Basın, Anadolu'nun Kalbidir. İletişimimizi açık tutalım

TAKİP ET

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun'u, Karaman'da Uyanış ve Yeni Karaman Gazeteleri ziyaret ederek, hayırlı olsun ve hoş geldiniz temennisinde bulundu.

Ziyarete Uyanış ve Yeni Karaman Gazeteleri Onursal Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık, Uyanış Gazetesi imtiyaz sahibi Mehmet Küçükcicibıyık, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sultan Akbulut, Yeni Karaman Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İsmail Dikbaş, muhabirler Yasemin Küçükcicibıyık, Aygül Küçükcicibıyık, Şerife Dökme, Murat Özünal ve Mustafa Çetin katıldı.
Ziyaret sırasında Ahmet Küçükcicibıyık, Karaman’daki yerel basının durumuyla ilgili bilgi vererek, bu sektörde var olabilmek için büyük mücadeleler verdiklerini, yerel gazeteciliğin zor ve meşakkatli bir iş olduğunu söyledi.
Vali Akkoyun’da, “Yerel medya ülkemizde oldukça önemli bir alandır. Sizler gördüklerinizi, duyduklarınızı yazacaksınız ki biz yöneticiler eksiklerimizi, artılarımızı bileceğiz. Çünkü bizden çok sahada olan sizlersiniz. Sizin vatandaşlarla olan diyalogunuz daha güçlü. Halkın beklentilerini, taleplerini sizler aracılığıyla öğreneceğiz. O yüzden iletişim kanallarımızı hep açık tutalım. Şeffaf olalım. Birbirimize destek olalım ve Karaman için en iyisini en güzelini birlikte yapalım” dedi.